Om advokatbyrån

Tollstern Advokater är en småländsk, traditionell byrå med stort personligt engagemang som vänder sig till både privatpersoner och företag främst inom det civilrättsliga området. För oss är varje uppdrag unikt. Tillsammans arbetar vi i en nära relation med klienten för en resultatinriktad lösning på det anförtrodda uppdraget. Vi lämnar gärna rådgivning inför viktiga beslut.  

Tollstern Advokater har en bred och gedigen erfarenhet inom de rättsområden som vi verkar i. En fördel med att anlita en mindre advokatbyrå är att du alltid kommer att ha kontakt med samma advokat.

”Juridisk rådgivning med bred och gedigen erfarenhet – ett småländskt hantverk, på vårt sätt”

Advokat David Tollstern

Inriktning
Tvistlösning och tvistemål, särskilt avtalstvister, fel i tjänster, fel i fastighet och andra köprättsliga tvister samt vårdnadstvister. Familjerättsliga ärenden såsom bodelningsärenden och arvs- och testamentesärenden.

Utbildning
Lunds universitet (Jur. kand. 1997)

Språk
Svenska, engelska

Bakgrund

  • Tollstern Advokatbyrå AB, Växjö (2013- )
  • Kalmar Advokatbyrå (2010-2013)
  • Hultsfreds kommun, kommunjurist (2007-2010)
  • Länsrätten i Hallands och Kalmar län, Högskolan i Kalmar (2001-2006)
  • DaJoRo Transportservice AB (1997-2001)
Ann Nilsson

Advokatsekreterare/Administratör
Ann Nilsson har lång erfarenhet i rollen som administrativt stöd, nu på Tollstern Advokater. När du vänder dig till oss är Ann troligen den person du först får kontakt med per telefon, mail eller vid besök på kontoret. Vår spindel i nätet.

Vi är medlemmar i Sveriges advokatsamfund vilket innebär en trygghet för dig som klient då vi är skyldiga att följa de advokatetiska reglerna. Vi är också skyldiga att ha en ansvarsförsäkring.